Ако изгрееш
Ще се случи ден
И няма да вървя по тази улица
улична
Към пощенската станция
Рано е още да пращам писма
Но е късно да се надявам
Ще почакам
Отварят в седем
Електронните пощи
Зациклиха в нета
Затова ли съм тук
Не
Това ти написах
Тази сричка е най-дългата дума
Пощата гледа за изток
Ще чакам
Ако изгрееш
Ще сгъна на гълъб писмото
И то ще стане на
Да
© Владимир Георгиев Todos los derechos reservados