Nov 23, 2017, 10:12 PM

Преди изгрев 

  Poetry » Love
308 2 2

Ако изгрееш

Ще се случи ден

И няма да вървя по тази улица

улична

Към пощенската станция

Рано е още да пращам писма

Но е късно да се надявам

Ще почакам

Отварят в седем

Електронните пощи

Зациклиха в нета

Затова ли съм тук

Не

Това ти написах

Тази сричка е най-дългата дума

Пощата гледа за изток

Ще чакам

Ако изгрееш

Ще сгъна на гълъб писмото

И то ще стане на

Да

© Владимир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??