Преди Коледа...
Tолкова мрачно
и пусто е пак.
Едничко спасение -
новият сняг.
Като гума вълшебна
трие сивото вън.
И е приказно бяло,
сбъднато като в сън.
Подарява надежди,
бели крила.
И светът е кърмаче
под пелена.
11.12.2012 год.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Хубаво предколедно настроение ви желая!