Dec 11, 2012, 7:40 PM

Преди Коледа 

  Poetry » Other
400 0 5

 

                                 Преди Коледа...


                                 Tолкова мрачно

                                 и пусто е пак.

                                 Едничко спасение -

                                 новият сняг.


                                 Като гума вълшебна

                                 трие сивото вън.

                                 И е приказно бяло,

                                 сбъднато като в сън.


                                 Подарява надежди,

                                 бели крила.

                                 И светът е кърмаче

                                 под пелена.


                                                    11.12.2012 год.

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??