11.12.2012 г., 19:40 ч.

Преди Коледа 

  Поезия » Друга
399 0 5

 

                                 Преди Коледа...


                                 Tолкова мрачно

                                 и пусто е пак.

                                 Едничко спасение -

                                 новият сняг.


                                 Като гума вълшебна

                                 трие сивото вън.

                                 И е приказно бяло,

                                 сбъднато като в сън.


                                 Подарява надежди,

                                 бели крила.

                                 И светът е кърмаче

                                 под пелена.


                                                    11.12.2012 год.

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??