17 ene 2006, 21:13

Преди време 

  Poesía
830 1 4
Червена роза.
Листенце падна от цвета красив.
Красив?
Бил е нявга,преди време.
Вече сухо и сбръчкано,
от времето надвито,
цветчето розово
от студ и тъмнина обвито,
самотно като снежинка малка,
от вятъра понесена.
Бъдещето да не знае,
за миналото да не хае.
Сякаш търси малко топлина,
макар да знае, че последното й нещо ще е тя.

© Коста Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??