Звезди небесната елха красят.
Във арка грейнала
превръща се луната.
Любими стъпки
се завръщат у дома.
Душа достига своята
нирвана.
Мечти красиви
със снежинките летят.
Земята стоплят със
завивка бяла.
Предколедно
пречиства се светът.
Преражда се във любовта на двама.
© Мариета Вълчева Todos los derechos reservados
Поздравления и от мен!