12.12.2007 г., 8:39 ч.

Предколедни нощи 

  Поезия
831 0 22

Звезди  небесната елха красят.

Във арка грейнала

превръща се луната.

Любими стъпки

се завръщат у дома.

Душа достига своята

нирвана.

Мечти красиви

със снежинките летят.

Земята стоплят със

завивка бяла.

Предколедно

пречиства се светът.

Преражда се във любовта на двама.

© Мариета Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??