Dec 12, 2007, 8:39 AM

Предколедни нощи 

  Poetry
820 0 22

Звезди  небесната елха красят.

Във арка грейнала

превръща се луната.

Любими стъпки

се завръщат у дома.

Душа достига своята

нирвана.

Мечти красиви

със снежинките летят.

Земята стоплят със

завивка бяла.

Предколедно

пречиства се светът.

Преражда се във любовта на двама.

© Мариета Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??