12 дек. 2007 г., 08:39

Предколедни нощи 

  Поэзия
825 0 22

Звезди  небесната елха красят.

Във арка грейнала

превръща се луната.

Любими стъпки

се завръщат у дома.

Душа достига своята

нирвана.

Мечти красиви

със снежинките летят.

Земята стоплят със

завивка бяла.

Предколедно

пречиства се светът.

Преражда се във любовта на двама.

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??