Все някога аз ще издъхна... ненужен...
предаден от всички край мен...
аз с хиляди ножа ще бъда прободен...
но всичко ще бъде наред...
В последните дни ще се скитам самичък...
високо... в камчийския лес...
където най-после покой ще изпитам...
след цялата злоба край мен...
Ненужен, забравен, ранен... ще угасна...
но... въпреки всичко щастлив...
защото родих се... защото проплаках...
защото се молих на Бог...
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados