19.07.2020 г., 21:29 ч.

Предсказание 

  Поезия » Философска, Друга
875 0 0

Все някога аз ще издъхна... ненужен... 

предаден от всички край мен... 

аз с хиляди ножа ще бъда прободен... 

но всичко ще бъде наред... 

 

В последните дни ще се скитам самичък...

високо... в камчийския лес... 

където най-после покой ще изпитам...

след цялата злоба край мен... 

 

Ненужен, забравен, ранен... ще угасна...

но... въпреки всичко щастлив... 

защото родих се... защото проплаках... 

защото се молих на Бог... 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??