12 ago 2024, 6:08

Предупреждение 

  Poesía
83 0 0

                               

Ако някога решиш да си отидеш
направи го без да се замисляш
Просто се хвани за перката
на някой самолет
И докато прелиташ
ниско над Екватора –
вдигни високо шапката си
за довиждане

Тогава сигурно ще мога да те видя
дори да съм далече от Екватора –
сърцето ми ще литне подир шапката
за някаква си там
частица от секундата
И нашата любов ще се завърне
до онзи миг – във който си отиваш

Завинаги от мен
И от Екватора

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??