9 nov 2011, 8:08

Предзимен етюд 

  Poesía » Filosófica
1327 0 37


Стене вятърът бездомен

и мъгла пълзи.

Облаци горчиво ронят

бисерни сълзи...


Земните недра притихват

от предзимен студ.

Лятно слънце се усмихва

в лявата ми гръд.


И в душата не увяхват

росните цветя.

Зимата не е заплаха,

щом си в Любовта.


© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??