Nov 9, 2011, 8:08 AM

Предзимен етюд 

  Poetry » Phylosophy
1329 0 37


Стене вятърът бездомен

и мъгла пълзи.

Облаци горчиво ронят

бисерни сълзи...


Земните недра притихват

от предзимен студ.

Лятно слънце се усмихва

в лявата ми гръд.


И в душата не увяхват

росните цветя.

Зимата не е заплаха,

щом си в Любовта.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??