9.11.2011 г., 8:08 ч.

Предзимен етюд 

  Поезия » Философска
1324 0 37


Стене вятърът бездомен

и мъгла пълзи.

Облаци горчиво ронят

бисерни сълзи...


Земните недра притихват

от предзимен студ.

Лятно слънце се усмихва

в лявата ми гръд.


И в душата не увяхват

росните цветя.

Зимата не е заплаха,

щом си в Любовта.


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??