Стене вятърът бездомен
и мъгла пълзи.
Облаци горчиво ронят
бисерни сълзи...
Земните недра притихват
от предзимен студ.
Лятно слънце се усмихва
в лявата ми гръд.
И в душата не увяхват
росните цветя.
Зимата не е заплаха,
щом си в Любовта.
© Вилдан Сефер Все права защищены