4 jul 2008, 9:25

Прегръдка 

  Poesía
675 0 10

 

 

Небето целува земята

в прегръдката на хоризонта.

Слънцето целува морето

в прегръдката на изгрева.

Пролетта докосва снега

и се ражда кокиче.

Всяка прегръдка носи любов,

а от нашата се раждат сълзи.

© Илиана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??