4.07.2008 г., 9:25 ч.

Прегръдка 

  Поезия
708 0 10

 

 

Небето целува земята

в прегръдката на хоризонта.

Слънцето целува морето

в прегръдката на изгрева.

Пролетта докосва снега

и се ражда кокиче.

Всяка прегръдка носи любов,

а от нашата се раждат сълзи.

© Илиана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??