Очите са... пътя към душата...
Очите ти
са вечността на времето
на един миг
за който е без значение
само секунди
или няколко живота ще е...
Очите ти
са когато всичко се спре
или започне...
ако моите ги погледнат...
очи от небето...
от морето му с цветя дошли...
Очите ти,
изпълнени със звезди и лъчи...
очи докосващи...
онези различни светове,
където живота
си даваме, за да полетим,
в името на очите,
които карат душата да трепти
от любов...
Очите ти са пътят към душата,
която любя...
Очите ти, които се усмихват,
когато им запея...
очи по - красиви не виждам аз,
очи чисти като
полета на полетялата птичка,
видяла свободата
за първи път в искреността...
Очи, които не мога...
и не искам никога да забравя...
прегърнати от светлината,
целунати от мен...
като щастие да мога...
да те обичам, живота си да дам...
обичайки всеки цвят
с който ни озаряват слънцето
и луната...
Очите ти..., тези прегърнати очи
пътя към душата...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados