22.04.2018 г., 19:45 ч.  

Очи от любов... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
709 1 4

Очи от любов...

 

                Очите са... пътя към душата...

 

Очите ти

са вечността на времето

на един миг

за който е без значение

само секунди

или няколко живота ще е...

Очите ти

са когато всичко се спре

или започне...

ако моите ги погледнат...

очи от небето...

от морето му с цветя дошли...

Очите ти,

изпълнени със звезди и лъчи...

очи докосващи...

онези различни светове,

където живота

си даваме, за да полетим,

в името на очите,

които карат душата да трепти

от любов...

Очите ти са пътят към душата,

която любя...

Очите ти, които се усмихват,

когато им запея...

очи по - красиви не виждам аз,

очи чисти като

полета на полетялата птичка,

видяла свободата

за първи път в искреността...

Очи, които не мога...

и не искам никога да забравя...

прегърнати от светлината,

целунати от мен...

като щастие да мога...

да те обичам, живота си да дам...

обичайки всеки цвят

с който ни озаряват слънцето

и луната...

Очите ти..., тези прегърнати очи

пътя към душата...

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??