Прегърни ме, прегърни ме,
люби ме като слънцето,
което осветява луната
и с лъчи целува звездите...
Прегърни ме, любов моя
като огъня огряващ
дома без огнище все още...
без съдба и без живот...
Тази любов е криптирана
в тялото, в душата и там...
като този вечен поклонник
който търси спокойствие...
Който всеки ден осъзнава
че аз нежно го приемам,
точно такъв какъвто е,
да споделим двама този път...
Прегърни ме, обичам те!
и не ме оставяй да избягам
защото без твоята любов
не знам вече как да вървя...
Прегърни ме, живот мой
люби ме, прегърни ме,
че нощта е тъй студена...
люби ме, изпълни ме...
Прегърни ме, да се обичаме...
като светулките в танца си...
Прегърни ме, нежно люби ме,
люби ме, изпълни ме с живот...
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados