23.06.2018 г., 19:22 ч.

Прегърни ме... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
641 1 6

Прегърни ме...

 

Прегърни ме, прегърни ме,

люби ме като слънцето,

което осветява луната

и с лъчи целува звездите...

 

Прегърни ме, любов моя

като огъня огряващ

дома без огнище все още...
без съдба и без живот...

 

Тази любов е криптирана

в тялото, в душата и там...
като този вечен поклонник
който търси спокойствие...

 

Който всеки ден осъзнава
че аз нежно го приемам,

точно такъв какъвто е,

да споделим двама този път...

 

Прегърни ме, обичам те!
и не ме оставяй да избягам
защото без твоята любов
не знам вече как да вървя...

 

Прегърни ме, живот мой

люби ме, прегърни ме,

че нощта е тъй студена...

люби ме, изпълни ме...

 

Прегърни ме, да се обичаме...

като светулките в танца си...

Прегърни ме, нежно люби ме,

люби ме, изпълни ме с живот...

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??