15 sept 2016, 17:57

Прегърни тишината... 

  Poesía » De amor, Filosófica
966 2 4

Прегърни тишината...

 

Прегърни тишината преди неочакваното;

невидимата въздишка, която идва от сърдечния ритъм

запазвайки в него очакваното, безмилостния финес на мечтите...

Прегърни тишината, която достига до това, което си представяше-

това, че се докосваме дори с всяко докосване в далечината

с всяка дума и дело достигаме се, всеки миг неизбежно !!

Прегърни тишината и почивка в него, във всяко кътче !!

прегърни неутолимото желанието да докоснем със ръце и душа !!

така ослепително дори и в тъмнината, като любовта която

ни отнесе като вятъра в отдаването, в бурята, в затишието и мира,

създавайки в нас със всяка стъпка мечтата да влизаме в небето !!!

© Сумалия Хосе Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??