Прегърни тишината...
Прегърни тишината преди неочакваното;
невидимата въздишка, която идва от сърдечния ритъм
запазвайки в него очакваното, безмилостния финес на мечтите...
Прегърни тишината, която достига до това, което си представяше-
това, че се докосваме дори с всяко докосване в далечината
с всяка дума и дело достигаме се, всеки миг неизбежно !!
Прегърни тишината и почивка в него, във всяко кътче !!
прегърни неутолимото желанието да докоснем със ръце и душа !!
така ослепително дори и в тъмнината, като любовта която
ни отнесе като вятъра в отдаването, в бурята, в затишието и мира,
създавайки в нас със всяка стъпка мечтата да влизаме в небето !!!
© Сумалия Хосе Всички права запазени