11 ene 2008, 10:48

Преходно, безгласно 

  Poesía » Civil
588 0 18
Отворена врата и новокръстен.
Камбанка звънкаща, с годежен пръстен.
Живот от филмова лента изнизан.
Със сребърни камбанки ли орисан!?
Безгласно минало,  в бъдещо слисан.
Замръкнал във изплъзнало се утре.
  Погребани надежди в стихнали бури.
А сега... продължение нататък!?
Или разминаване... с преход кратък!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??