9 dic 2005, 23:39

Прекалено лично 

  Poesía
886 0 4
Не мога да се примиря с болката в гърдите.
Не мога да спра сълзите от очите.
Когато се огледам и теб те няма,
болката от любовта става по-голяма.
Принудена да търпя работи,
които не харесвам,
принудена мъките в надежди да обесвам.
Човек не знае какво от съдбата да очаква,
кога да избързва и кога да изчаква.
Зареждам патрон в барабана на живота,изстрел...
Че ще стане така дори не бях помислила...
Тишина...безжизнено тяло пада в прахта!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??