22 feb 2022, 10:20

Прелюдия към вчера 

  Poesía » Otra
283 0 1

Ще спим

и днес остана утре...

А утре пак ще изтърпим

да мине и да мръкне...

Така в живота си вървим,

но докога ще има утре?

© Красимир Todos los derechos reservados

Твърдите утре, че ще има
и всеки май е убеден.
Маскиран делник. Болна зима
и зло предчувствие – за тлен.
А щом си жив ще те боли, ...
  241 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??