22.02.2022 г., 10:20 ч.

Прелюдия към вчера 

  Поезия » Друга
361 0 1

Ще спим

и днес остана утре...

А утре пак ще изтърпим

да мине и да мръкне...

Така в живота си вървим,

но докога ще има утре?

© Красимир Всички права запазени

Твърдите утре, че ще има
и всеки май е убеден.
Маскиран делник. Болна зима
и зло предчувствие – за тлен.
А щом си жив ще те боли, ...
  321 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??