В душите ни се крият всички
премълчани тайни, които в
думи не можем да изречем.
Напиращи сълзи, които ни е
все по-трудно да изревем.
Любов, която сме стиснали в
гърдите и ни е страх да раздадем.
©️ Серджи Абил
Всички права запазени
© Серджи Абил Todos los derechos reservados