Преоткрих те… и пак безследно те загубих
в ръжта на минали от векове проклятия…
Отдадох себе си! На прага бях пред рухване!
… и пак със омалели длани ровех в пясъка…
Безмълвна… само дишах… за да не те прекърша.
С дъха си нежно стоплях охладнялото сърце…
Напразно! - пясъкът в очите ми го хвърли…
Аз дадох всичко… дано и ТЯ успее да ти го даде…
© Даниела Todos los derechos reservados