15 мар. 2011 г., 21:59

Преоткрих те 

  Поэзия » Любовная
886 0 1

Преоткрих те… и пак безследно те загубих

в  ръжта на минали от векове проклятия…

Отдадох себе си! На прага бях пред рухване!

… и пак със омалели длани ровех в пясъка…

 

Безмълвна… само дишах… за да не те прекърша.

С дъха си нежно стоплях охладнялото сърце…

Напразно! - пясъкът в очите ми го хвърли…

Аз дадох всичко… дано и ТЯ успее да ти го даде…

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??