2 jul 2005, 21:02

Препускат коне 

  Poesía
1647 0 4

Препускат коне
в лудешки вихър,
огън изскача от копитата,
мълнии от ноздрите.
Препускат коне
из нивите
със зърно засеяни
и тъпчат с копита
посевите покълнали.
Вятърът свири 
в ушите им
и развява гривите.
Запенени, мокри,
но те не спират.
Препускат коне,
надбягват се с вятъра.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??