5 nov 2009, 13:21

Прераждане 

  Poesía » Otra
398 0 2

Сега, когато чувствата са изгорели

във летните пожари на страстта,

в компания на скучната неделя

подреждам спомени-прекършени цветя.

 

Сама и силна - мога без тъга

със ножицата миналото да отрежа,

ще си запазя само вярата във чудеса,

за тебе - ролята на клоун от манежа.

 

Как искам да се преродя в звезда,

която да не можеш да достигнеш,

болезнена бе с тебе близостта,

загубиш ли ме, знам, ще ме обикнеш.

 

Как искам нежно утрото да ме събуди

и винаги денят да бъде влюбен в мен,

да стане някакво със мене чудо

и разрушения ми свят да видя построен.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжно и хубаво стихотворение.
    Използвай "ножицата" и продължи напред без да се обръщаш!
    Прегръщам те, за да ти дам сила /ако мога/!
  • Пожелавам ти го!
    Красив стих!
Propuestas
: ??:??