19 jul 2009, 13:57

Прераждане 

  Poesía » De amor
627 0 13

Пак съм там,
на върха на вълнàта,
в бяла пяна,
като в бяла магия.
Ти си сам
зад брега
във мъглата
и не мога
очите ти да открия.
Без нозе съм,
а искам при теб
да приседна,
да надзърна
в твойта вселена,
да се сгуша
макар за последно,
да се върна
към брега,
преродена.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??