18 feb 2022, 9:35

...През капандура 

  Poesía » Formas orientales, Otra
255 1 3

                                   Видях през балдахина

                                   сияние от бледата луна.

         Ли Бо, "Тъга при нефритените стъпала"

 

Сънят ми бяга.

Луна бродяга слиза

по лъч дантелен.

      В сребристо гледам...

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??