18.02.2022 г., 9:35 ч.

...През капандура 

  Поезия » Източни форми, Друга
256 1 3

                                   Видях през балдахина

                                   сияние от бледата луна.

         Ли Бо, "Тъга при нефритените стъпала"

 

Сънят ми бяга.

Луна бродяга слиза

по лъч дантелен.

      В сребристо гледам...

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??