30 mar 2007, 0:20

През мойте очи  

  Poesía
691 0 1
Навън вечно ще вали,
ако се гледа през мойте очи!
Любовта вечно ще боли,
ако минава през мойте мисли!
Водата винаги ще става лед,
ако минава през сърцето ми!
Света ще потъне вечно в мрак,
ако зависеше от мен.
Сега в моя свят няма светлина,
а вечна тъмнина за една изгубена душа,
предала любовта.

© Гергана Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??