Mar 30, 2007, 12:20 AM

През мойте очи  

  Poetry
669 0 1
Навън вечно ще вали,
ако се гледа през мойте очи!
Любовта вечно ще боли,
ако минава през мойте мисли!
Водата винаги ще става лед,
ако минава през сърцето ми!
Света ще потъне вечно в мрак,
ако зависеше от мен.
Сега в моя свят няма светлина,
а вечна тъмнина за една изгубена душа,
предала любовта.

© Гергана Алексиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??