30.03.2007 г., 0:20 ч.

През мойте очи  

  Поезия
690 0 1
Навън вечно ще вали,
ако се гледа през мойте очи!
Любовта вечно ще боли,
ако минава през мойте мисли!
Водата винаги ще става лед,
ако минава през сърцето ми!
Света ще потъне вечно в мрак,
ако зависеше от мен.
Сега в моя свят няма светлина,
а вечна тъмнина за една изгубена душа,
предала любовта.

© Гергана Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??