През мрака често път ще си пробивам.
Да търся Аз в него изгубената светлина.
На всичко искам в тоз живот да се любувам,
мълчаливо да преглъщам всичко в моята душа.
През мрака всичко най добре се вижда,
скрито от онези хорските очи.
В сърцето тихо, тихо любовта ще ми приижда,
нищо в устата няма да горчи.
През мрака Аз на всички ще прощавам,
ще пращам любовта във вашите души.
Знайте в живота Аз не се предавам,
Обичта, обичта не може никой да ми заглуши.
В.Й. 25.09.2016г.
© Васил Йотов Todos los derechos reservados