25.09.2016 г., 19:21 ч.

През мрака 

  Поезия » Друга
383 0 0

 

През мрака често път ще си пробивам.

Да търся Аз в него изгубената светлина.

На всичко искам в тоз живот да се любувам,

мълчаливо да преглъщам всичко в моята душа.

През мрака всичко най добре се вижда,

скрито от онези хорските очи.

В сърцето тихо, тихо любовта ще ми приижда,

нищо в устата няма да горчи.

През мрака Аз на всички ще прощавам,

ще пращам любовта във вашите души.

Знайте в живота Аз не се предавам,

Обичта, обичта не може никой да ми заглуши.

                                                В.Й. 25.09.2016г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??