16 jul 2013, 20:50

През прозореца слънце наднича 

  Poesía » De amor
641 0 0

Животът тече.

Животът  ни

просто изтича.

През прозореца

слънце наднича...

Погалваме нашата

стара, проскубана котка

и тръгваме двама

пак на разходка,

със бавна походка...

Кой във любов ще се врича?

Кой стихове пак ще ми срича?

През прозореца

слънце наднича...

Любовта ни

все още е жива!

Любовта от

сърцата извира!

Любовта от

душите изтича!

През прозореца

слънце наднича...

© Снежана Терзиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??