26 ago 2010, 11:56

Презирането в много взе да идва 

  Poesía » Otra
430 0 3

Презирането в много взе да идва.
И иронията, и гордостта!
Oт гърлото ми дето заприиждат,
завлекли тонове забравен гняв.
Изобщо мисля - всичко ми изригва!
Не знам - ще се опазя ли, не знам...
Дано не се изгубя, ако идва
мигът, след който не оставаш цял.


Оловна трепет в мислите блуждае.
Побъркват ме мистерии от блян!
Среднощен, блудкав, тъй ужасно кален,
от вечното статукво пребледнял.
Нося се в просторите на нищото!
Oтвлякла толкоз купища звезди,
aла пак се задушавам в тихото
и в ярост газя черните си дни...

 

Презирането в много взе да идва!
И иронията, и гордостта!

А ни едното в мене не притихва
и май ще си остане все така...

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??