29 oct 2013, 8:02

При Баба 

  Poesía » Para niños
517 1 1

    При Баба

 

Който е на две,

няма портмоне,

мама му купува

с татко си общува,

с котето играе

но едно си знае,

с баба си Моне

си е най-добре!

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??