29.10.2013 г., 8:02 ч.

При Баба 

  Поезия » За деца
518 1 1

    При Баба

 

Който е на две,

няма портмоне,

мама му купува

с татко си общува,

с котето играе

но едно си знае,

с баба си Моне

си е най-добре!

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??