6 ene 2009, 19:17

Приемам те 

  Poesía » De amor
655 1 9
 

Събуждаш в мене онзи устрем

за звезден танц над тихи висини,

за нощ, рисувана от топли устни

и нежна дързост. И мечти.

 

Всяка твоя дума ме докосва,

всеки жест е пареща искра.

Жарава.Лудост. И копнежност -

въздишката ти в мене прокънтя.

 

Любов е. Дивна и красива.

И всеки миг е пожелан.

Изсипваш радост в моята градина -

Приемам те. И с тяло, и с душа.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??