Събуждаш в мене онзи устрем
за звезден танц над тихи висини,
за нощ, рисувана от топли устни
и нежна дързост. И мечти.
Всяка твоя дума ме докосва,
всеки жест е пареща искра.
Жарава.Лудост. И копнежност -
въздишката ти в мене прокънтя.
Любов е. Дивна и красива.
И всеки миг е пожелан.
Изсипваш радост в моята градина -
Приемам те. И с тяло, и с душа.
© Здравка Бонева Все права защищены