Беше един приказен ден, изпълнен с любов,
ти сияеше, като слънчев лъч.
На разходка сред цветя - рози и лалета,
влюбени души, тъй близо до небето.
Щастието в очите ти, като светлина,
галеше косите ми с мека топлина.
Слънчеви лъчи обгръщаха ни нежно,
в този миг, всичко беше така небрежно.
ни беше красиво чудо, непознато,
сърцата ни танцуваха в ритъм.
Розите шептяха тайните си сладки,
в този приказен ден, всичко беше ярко.
С усмивката ти, сияеща и светла,
душите ни се сляха вечно.
Цветята наоколо разцъфтяваха в блаженство,
влюбени души, под слънчевото благословение.
© Benifios Todos los derechos reservados