10 feb 2012, 12:54

Приказка 

  Poesía
402 0 0

По стъпките си

стъпвам,

с крилете си летя.

И думите изричам,

родени в моята душа.

Със длани

слънце нося -

от обич то

се топли

в моята ръка.

Очите виждат

своeто лице.

Приказката се разказва

тъй, както се живее тя...

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??